16.55

Kom hem från skolan för en stund sedan. Efter varje lov glömmer man hur det känns efter en skoldag, hur trött man blir och huvudvärken man får. Iallafall jag.
Nu åker jag och tränar och direkt efter beger jag mig till Emma där jag ska spendera kvällen och natten. Mat, prat och fångarna på fortet. Längesen nu, saknar min chej.
Nej, dags att rappa på!puss

nu kör vi igen!

första träningen nu på cirkus tre månader.. vi kör igång med ett intensiv pass på 75 min. kommer dö. men nu jävlar!

söndag

skulle egentligen jobbat idag men vaknade imorse av att jag mådde illa, vilket resulterade i att jag spydde flera gånger. fick lämna julia i sängen och lägga mig i en annan säng för jag trodde jag hade blivit magsjuk. men nu mår jag i princip bra? har ätit frukost också. det är konstigt det där, jag kan bli sådär ibland bara. vissa har svårt att kräkas, jag är inte en av dom.. så där, vet inte om ni ville ha den informationen men nu har jag delat med mig i vilket fall.


slänger in lite bilder på några av dom senaste inköpen.


låga boots din sko 449:-


prisvärd skinnjacka lindex 599:-


nessesär indiska 99:-


knälång mörkgrå kofta indiska (bilden gör den inte rättvisa), 350 tror jag:-


har dessutom köpt en jättemysig stor svart halsduk på vero moda, 129 kronor!

17.35

idag har var varit på stan och ätit lunch med mamma. jobbade igårkväll till 23.00, men idag är det nya tag! om en timme möter jag tjejerna på ica, där ska det handlas tacos,godis,chips och hyras film! en välbehövd myskväll. sen sover jullan här, då jäklar ska det pratas igenom allt som hänt senaste veckorna!

nu har skolan pågått i några dagar. känns både kul att det är som vanligt igen samtidigt som jag bara längtar tillbaka till sommaren, kreta. skulle ge mycket för att bara resa tillbaka några veckor i tiden. vill flytta flytta till sthlm nu också.. västerås är verkligen en meningslös stad. enda som är bra är alla fina personer som finns här.

bilder på senaste inköpen och kreta kommer! tids nog..

hallåå



bild från tårtkalaset hos felicia.

10.26



första skoldagen idag då. nu drar allt igång igen.

00.15

Ligger i sängen med datorn och en kopp te. Var och fikade på gränden med alicia tills för en stund sen. Nu kommer mamma hem med godis, wiho!

18.45

Vill jag festa? Orkar jag? Vet inte. Jobbar 12-21 imorgon fick jag reda på idag.. Är dessutom inte riktigt på humör och är inte helt frisk från min förkylning än. Fan vad härligt med en fin vän, en bra film och en fet godispåse. Åh.

.



Sienna Miller

11.56





Om ett par timmar blir det tårtkalas hos felicia som har fyllt år, sen ikväll samlas vi ett gäng tjejer hos mrkoci för att ta farväl av sommarlovet!

Puss

strawberry swing


14.15


21.01

Sitter i soffan och äter bigaråer. Känns som skallen är fylld med snor. Blev stan och en fika med alicia idag, haha en rolig unge på fiket gjorde min dag. Mormor och morfar var förbi en stund nyss och fikade. Nu fortsätter kvällen i soffan, jag ska bli frisk till helgen! Och mina extra jobbpass jag tog på mig nyss när dom ringde från jobbet..

Puss


10.47


16.43

Kreta var underbart. Att bara ligga under parasollet på stranden med en bok, musik och färsk vattenmelon. Kom hem i fredagskväll och har redan hunnit med en Stockholms tripp, jobba, stan och fika några gånger. Men idag har jag inte lämnat soffan på hela dagen, tror jag håller på att bli sjuk. Orkar ej. Aja, ska fortsätta umgås med tekoppen och en bra film.

Bilder från senaste veckorna kommer.

Puss

RSS 2.0