till tomten.

Önskelista. Hoppas ni läser mamma och pappa!!
P.s. Allra helst tröjan från Whyred. Och tvn.Puss

the way you're making me feel


the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

Jag har världens bästa pojkvän.

Nytt


Älskade fredag

Löning idag = stanrunda och fika. Unnade mig lite, because i'm worth it osvosv.
Sitter just nu hemma hos min älskling som inte är hemma. Bor lite här för tillfället eftersom hans föräldrar är utomlands. Med kaffe,musik och naturkunskap laddar jag upp inför firandet av emma ikväll! Middag följt av utgång, mycket trevligt.
Puss kram och nyp i lillstjärten

Lilla svarta va

Nyårsklänning?

Torsdag

Lyckad intervju.

Nollningsfest

Min klass hade nollningsfest med ettorna i lördags. Lyckat! (=däckade och spyende ettor)

Brutal hearts

Bio med Emms igår, Breaking Dawn. Ska inte börja tjata om att jag vill vara vampyr osv. Men filmen var bra, Edward var snygg. Mysig kväll med min tjej.

Inspiration


Missbildad

Hittade ett par skitsnygga höga pumps idag, svart med träklack. Skulle prova, först 39, gick ner till 38 och till sist till 37. Men det roliga var att på ena foten passade 37 och på den andra 38. Butiksbiträdet tyckte det var mysko och bestämde sig för att mäta mina fötter. Det visade sig att jag har en fot som är en storlek större.. Kul att jag aldrig har märkt det förut och att jag nu inte kan köpa pumps då dom måste sitta perfekt på foten. Balskor till julbalen är första tanken som ploppar upp?? Får väl ha flipflops..

Äntligen

Har fått hostmedicin med morfin i:)) Nu jävlar.

Mums

Kanske är dags att Ed Westick får en egen bildmapp. Kvällsnöje att kolla på bilder och drömma sig bort.. Så mums.

*


Frisk nu tack!

Hostade nyss så jag spydde lite och är helt blöt i ansiktet av tårar som rann när jag hostade.. Har hostat i en vecka nu, kan inte sova på nätterna för att jag hostar så mycket. Åh!! Gör mig frisk vad det nu är som är fel på mig.

Fuck off matte-elände

Har jobbat hela dagen och nu sitter jag och försöker mig på mitt matte c hemprov som ska in imorgon.. Ute i god tid, jag vet. Mitt och Emmas skypande slutade med att hon är på väg hit såhär vid midnatt. Elände är alltid bättre när man är två.
Godnatt på er, (vi kommer sitta uppe hela natten antar jag)

*

Två bilder från igår.

Love don't come easy

Åker och jobbar och stänger i cafét själv.. Nervös. Det får lov att gå bra! Sen direkt hem till Sannisen för att fira henne följt av utgång!
Fick för övrigt träffa min saknade Evelina igår! Puss på dig.

HAHA

Fick ett meddelande av Lisa som säger att min hand på bilden där jag visar upp min klänning(två inlägg ner) ser ut som en grisklöve, och det gör den ju fan. Hahahaha, kan.inte.sluta.skratta.
Vart gick det fel?

*

Love is joy, don't ever convince yourself that suffering is a part of it.

New dress.

Fynd från Bikbok. Nöjd.

Lär dig kinesiska på fem minuter.

Hahaha!

Torsdag

Tog en sväng på stan efter badminton på bellevue med skolan, var väl himla tur för det var 50 % på hela sortimentet inne på bikbok. Fick med mig en klänning och lite underkläder.
Armin åkte till Spanien idag och lämnar mig här i kylan i en vecka. Vill också åka till värmen! Livet är orättvist.
Hittade för övrigt en mosad banan längst ner i min nya väska idag.. Kom på nu att jag kanske borta tvätta ur den lite. Frågan är om jag orkar.

Jeffrey Campbell

Funderar på att beställa hem dessa. Grymt snygga, dock skulle det svida lite i plånkan..

*

1. Mitt DNA. 2. En rödlök. 3. En tand.
Är hemma och är sjuk. Hostar ut mina lungor snart.
Bjuder på lite häftiga bilder tagna genom ett microskop på kemin förra veckan.

Min dag.

Lovet är slut. Har ont i halsen. Varit och solat. Lunchat på Olio Deli. Är glad. Biljett till Avicii i Globen bokat den 3e Mars(!!).

Äntligen Fredag!

Nu åker jag och jobbar sen bär det av direkt hem till Emma för dusch(inte lukta usch), och lite förfest innan vi beger oss ner mot stan för att fira Bea!
Pussss

*

Sitter och lyssnar på en materialet till en låt som ska vara med i en indisk snutfilm som pappa ska göra om. Indier är väl för roliga, låter snarare som en danslåt.

I Follow Rivers.


Torsdag

Bild från igår. Vill bara påpeka att huvudbonaden inte är min.. Vet inte var jag hittade den. Men kul var det! Idag mår man ju som man förtjänar.

Onsdag

Man får passa på att gå ut på onsdagar när man är ledig, och det är precis vad jag ska göra! Ikväll djar även min älskling på Pluto, måste ju vara där och stötta. Tagg!!

Nytt

Fick damp på min mobil som vägrade starta igår(?!), så åkte ner på stan med pappa och kom hem med en iPhone. Bättre sent än aldrig är min filosofi. Har även varit hos frisören och blivit blond, praktiskt taget. Iallafall ljusare. Bild kommer! Nytt och fräscht ska det vara!!

RSS 2.0